Ψηφιακό σεμινάριο (webinar)
Ψηφιακό σεμινάριο (webinar)
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Φοιτητών του Δι.Πα.Ε. (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ψηφιακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά και πώς θα αντιμετωπίσω τις προκλήσεις;»
Περισσότερα
Πανδημία Covid19
Πανδημία Covid19
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Φοιτητών του ΔΙΠΑΕ (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας) σας ενημερώνει για θέματα ψυχολογικής στήριξης σχετικά με την πανδημία Covid19.
Περισσότερα
Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Νέα συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας - Κ.Ε.Θ.Ι. και ειδικότερα με το παράρτημα Πειραιά με στόχο την στήριξη των φοιτητών του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που διαμένουν στον Πειραιά και χρήζουν στήριξης, ή επιθυμούν να ενημερωθούν για θέματα ισότητας.
Περισσότερα
Νευρική ανορεξία
Νευρική ανορεξία
Η νευρική ανορεξία (Anorexia nervosa) πιο γνωστή ως ανορεξία είναι μια διατροφική διαταραχή που χαρακτηρίζεται κυρίως από άρνηση για διατήρηση ενός υγιούς φυσιολογικού βάρους (δηλ. κάτω του 85% του φυσιολογικού) και έναν μανιώδη φόβο για την απόκτηση βάρους σε συνδυασμό με μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό τους που μπορεί να διατηρηθεί από διάφορες προκαταλήψεις σχετικά με το σώμα του ή της ,το φαγητό και την διατροφή τους
Περισσότερα
Συμβουλές για την Εξεταστική
Συμβουλές για την Εξεταστική
Οργανώσου πριν την εξεταστική για να μην σε βρει απροετοίμαστο/η! Μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο αλλά η οργάνωση του χρόνου είναι βασικό στοιχείο επιτυχίας. Φτιάξε ένα πρόγραμμα διαβάσματος πριν την εξεταστική, ξεχώρισε από την αρχή την ύλη των μαθημάτων σου ώστε να είσαι έτοιμος όταν θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Είναι χρονοβόρο και ίσως χαοτικό να ψάχνεις τελευταία στιγμή πόσα κεφαλαία έχεις να διαβάσεις και που είναι οι σημειώσεις σου!
Περισσότερα